11. Neuvo2020 neuvonta

Täy­den­tä­vien eh­to­jen tila­neu­von­ta­jär­jes­tel­mä ja maa­ti­lo­jen ener­gi­a­oh­jel­ma kor­vau­tui­vat uu­del­la oh­jel­ma­kau­del­la en­tis­tä kat­ta­vam­mal­la Neu­vo 2020 -maa­ti­lo­jen neu­von­ta­jär­jes­tel­mäl­lä. Neu­vo2020 on EU:n osa­ra­hoit­tei­nen tuki ja maa­seu­dun ke­hit­tä­mis­oh­jel­maan liit­ty­vä neu­von­ta­toi­men­pide.

Neu­von­taa voit saa­da näis­tä ko­ko­nai­suuk­sis­ta:

Ko­ko­nai­suu­det ja nii­den ja­ot­te­lu neu­von­ta-ai­hei­siin sel­vi­ä­vät tar­kem­min lo­mak­keel­ta 454, jon­ka löy­dät osoit­tees­ta www.suo­mi.fi/lo­mak­keet haku­sa­nal­la ”mavi454”.

Voit saa­da neu­von­taa, jos

Neu­von­ta­käyn­nit rää­tä­löi­dään aina ti­la­si tar­peen mu­kaan. Voit myös teet­tää

Seu­raa­vat neu­von­nan aihe­a­lu­eet ei­vät kuu­lu Neu­vo2020 tu­et­tuun neu­von­taan:

Neuvonnan hakeminen ja kustannukset

Voit va­li­ta so­pi­van neu­vo­jan Ma­vin neu­vo­ja­re­kis­te­ris­tä osoit­tees­ta tila­neu­vo­jat.mavi.fi. Neu­vo­jat on lis­tat­tu re­kis­te­riin alu­eit­tain ja osaa­mis­ko­ko­nai­suuk­sien mu­kaan. Ota yh­teyt­tä neu­vo­jaan ja sovi neu­von­nas­ta. Neu­vo­ja te­kee asi­as­ta il­moi­tuk­sen Ma­vil­le.

Kor­vaus to­teu­tu­neis­ta neu­von­ta­käyn­neis­tä mak­se­taan suo­raan neu­vo­jal­le tai tä­män työn­an­ta­jal­le. Sinä mak­sat neu­von­nas­ta vain ar­von­lisä­ve­ron.

Voit hyö­dyn­tää neu­von­taa ti­lal­la­si 3 500 eu­ron edes­tä koko oh­jel­ma­kau­den ai­ka­na.  Yh­den neu­von­ta-ta­pah­tu­man enim­mäis­kus­tan­nus saa olla kor­kein­taan 1 500 eu­roa.

Tuen­ha­ki­jan pe­rus­opas 201622.3.2016