1 UUTTA VUONNA 2016

Tukialue C

Voit tar­kis­taa osal­lis­tu­mis­il­moi­tuk­se­si voi­mas­sa­olon Vipu-pal­ve­lus­sa koh­das­ta Si­tou­muk­set ja so­pi­muk­set tai maa­ti­lan esi­täyt­tö­tu­los­tees­ta.

Nau­to­jen poh­joi­ses­sa eläin­yk­sik­kö­tu­es­sa son­neil­la ja hä­ril­lä on vain yksi eläin­ryh­mä (6 kk – alle 20 kk), jon­ka eläin­yk­sik­kö­ker­roin on 0,6.

Tuki­kel­pois­ten uu­hien vä­him­mäis­mää­rä on 4 ey. Tuki­kel­pois­ten uu­hien mää­rää ra­jaa vuon­na 2016 syn­ty­nyt ka­rit­sa­mää­rä. Vuon­na 2016 uu­hien pi­don aloit­ta­nut ha­ki­ja voi käyt­tää aloit­ta­van ti­lan ka­rit­soin­ti­poik­keus­ta. Laa­jen­ta­van ti­lan ja uusi­muo­toi­sen ti­lan ka­rit­soin­ti­poik­keuk­set ovat pois­tu­neet.

Tuki­kel­pois­ten kut­tu­jen vä­him­mäis­mää­rä on 4 ey.

C3-alu­eel­la poh­jois­ten eläin­yk­sik­kö­tu­kien mak­sa­mi­sen ra­joi­te on 350 ey.

He­vos­ten poh­jois­ta koti­e­läin­tu­kea ei enää myön­ne­tä.

Koko maa

Poik­keus­lu­pia pel­to­ala­vaa­ti­muk­ses­ta tai maa- ja puu­tar­ha­ta­lou­den itse har­joit­ta­mi­ses­ta ei enää myön­ne­tä, jo­ten ha­ki­jan on täy­tet­tä­vä kaik­ki tuen myön­tä­mi­sen eh­dot.

Kan­sal­li­set koti­e­läin­tuet - vuo­den 2016 haku­oh­jeetSika- ja sii­pi­kar­ja­ta­lou­den Ete­lä-Suo­men tuki, poh­joi­nen koti­e­läin­tuki ja sika- ja sii­pi­kar­ja­ta­lou­den poh­joi­nen tuki2.3.2016