Ändringar i ansökningsguiden 2017

An­sök­nings­gui­den pu­bli­ce­ras 24.3.2017. I den här lis­tan sam­man­ställs de änd­ring­ar som gjorts ef­ter pu­bli­ce­ran­det.

29.5.2017

Kom­pen­sa­tions­er­sätt­ning

Djuran­ta­let från bok­fö­ring­en

Upp­ge an­ta­let fjä­der­fän och häs­tar med en se­pa­rat an­mä­lan till kom­mu­nen ef­ter ka­len­der­året 2017. Du kan gö­ra an­mä­lan el­ekt­ro­niskt i Vi­put­jäns­ten el­ler ge­nom att fyl­la i blan­kett 461 An­mä­lan om djuran­tal. Läm­na ock­så in bi­la­ge­blan­kett 461A med när­ma­re upp­gif­ter om häs­tar­na till kom­mu­nen. Blan­ket­ter­na finns på webb­plat­sen www.suo­mi.fi/svens­ka med sök­ord ”mavi461”. En för sent in­läm­nad an­mä­lan mins­kar er­sätt­ning­en, men bi­la­gan or­sa­kar ing­en för­se­ning.

–> Upp­ge an­ta­let fjä­der­fän och häs­tar med en se­pa­rat an­mä­lan till kom­mu­nen ef­ter ka­len­der­året 2017. Du kan gö­ra an­mä­lan el­ekt­ro­niskt i Vi­put­jäns­ten el­ler ge­nom att fyl­la i blan­kett 461 An­mä­lan om djuran­tal. Med en fritt for­mu­le­rad bi­la­ga till an­mä­lan om djuran­tal ska du ock­så upp­ge häs­tens/pon­nyns namn, UELN- el­ler re­gis­ternum­mer samt en upp­gift om i vems be­sitt­ning dju­ret har va­rit. Blan­ket­ten 461 finns på webb­plat­sen mavi.fi (http://www.mavi.fi/sv/stod-och-ser­vice/od­la­re/Si­dor/kom­pen­sa­tions­er­satt­ning.aspx ). En för sent in­läm­nad an­mä­lan mins­kar er­sätt­ning­en, men bi­la­gan or­sa­kar ing­en för­se­ning.

Stö­den i den sam­la­de stö­dan­sö­kan 201724.3.2017