6. Maksu ja tuotteen noutaminen

Maksu

Ruo­ka­vi­ras­to in­for­moi tar­jo­a­jaa tar­jouk­sen hy­väk­sy­mi­ses­tä/hyl­kää­mi­ses­tä sen jäl­keen, kun ko­mis­sio on teh­nyt pää­tök­sen myyn­ti­hin­nan ala­ra­jas­ta.

Tar­jo­a­jal­le lä­he­te­tään myy­tä­väk­si hy­väk­sy­tys­tä tuot­tees­ta las­ku.

Käy­tä alla ole­via tili­tie­to­ja tuot­teen mak­sa­mi­seen.

Tuo­te mak­se­taan Maa­ta­lou­den In­ter­ven­ti­o­ra­has­ton (MIRA) ti­lil­le:

IBAN: FI07 5000 0120 3784 59
BIC: OKOY­FIHH
Vii­te: so­pi­mus­nu­me­ro

Kun Ruo­ka­vi­ras­to on saa­nut tie­don mak­su­suo­ri­tuk­ses­ta, in­ter­ven­ti­o­va­ras­tol­le an­ne­taan lupa luo­vut­taa va­ras­tos­ta so­pi­muk­sen mu­kai­nen mää­rä ras­va­ton­ta mai­to­jau­het­ta.  Ruo­ka­vi­ras­to in­for­moi luo­vu­tus­lu­vas­ta myös tar­jo­a­jaa.

Tuotteen noutaminen

Ras­va­ton mai­to­jau­he on mah­dol­lis­ta nou­taa va­ras­tol­ta, kun osto­hin­ta on ko­ko­naan mak­set­tu. Nou­don on kui­ten­kin ta­pah­dut­ta­va 30 päi­vän si­säl­lä tar­jouk­sen hy­väk­sy­mis­il­moi­tuk­ses­ta.

Jos tuo­tet­ta ei ole mak­set­tu tai tar­jo­a­ja ei ole nou­ta­nut sitä va­ras­tol­ta 30 päi­vän aika­ra­jan puit­teis­sa, va­kuus pi­dä­te­tään ja myyn­ti pe­ruu­te­taan jäl­jel­lä ole­vien mää­rien osal­ta.

Voit nou­taa ras­vat­to­man mai­to­jau­heen va­ras­ton las­taus­lai­tu­ril­ta nor­maa­lien vir­ka-ai­ko­jen puit­teis­sa maa­nan­tais­ta per­jan­tai­hin. Si­nun täy­tyy so­pia tar­kem­min nou­toon liit­ty­vis­tä yk­si­tyis­koh­dis­ta va­ras­ton ja mah­dol­li­ses­ti Tul­lin kans­sa.

In­ter­ven­ti­o­mai­to­jau­heen myyn­tiOhje os­ta­jal­le 1/201922.1.2019