Muutoksia hakuohjeessa

Muu­tos säh­köi­sen eläin­lu­et­te­lon yllä­pi­tä­mi­seen 27.8.2018.

Säh­köi­sen eläin­lu­et­te­lon päi­vi­tys­vaa­ti­mus­ta on muu­tet­tu. Eril­lis­tä eläin­lu­et­te­loa ei tar­vit­se enää yllä­pi­tää, jos te­kee ta­pah­tu­ma­il­moi­tuk­set säh­köi­ses­ti 7 päi­vän ku­lu­es­sa suo­raan re­kis­te­riin. Tä­hän saak­ka eläi­miä kos­ke­vat ta­pah­tu­mat piti mer­ki­tä eläin­lu­et­te­loon vii­meis­tään kol­man­te­na päi­vä­nä ta­pah­tu­mas­ta.

Muu­tok­set kos­ke­vat säh­köis­tä re­kis­te­riä hyö­dyn­tä­viä ti­lo­ja ja nii­tä so­vel­le­taan ta­kau­tu­vas­ti 1.1.2018 al­ka­en.

Luku 4.4.4. Nau­ta­e­läin­lu­et­te­lo li­sät­ty:

Si­nun ei tar­vit­se pi­tää eril­lis­tä nau­ta­e­läin­lu­et­te­loa, jos teet ta­pah­tu­ma­il­moi­tuk­set säh­köi­ses­ti 7 päi­vän ku­lu­es­sa suo­raan nau­ta­re­kis­te­riin.

Luku 5.5.4 Eläin­lu­et­te­lo li­sät­ty:

Si­nun ei tar­vit­se pi­tää eril­lis­tä eläin­lu­et­te­loa, jos teet ta­pah­tu­ma­il­moi­tuk­set säh­köi­ses­ti 7 päi­vän ku­lu­es­sa suo­raan lam­mas- ja vuo­hi­re­kis­te­riin.

Luku 6. Val­von­ta ja seu­raa­muk­set li­sät­ty:

Si­nun ei tar­vit­se pi­tää eril­lis­tä eläin­lu­et­te­loa, jos teet ta­pah­tu­ma­il­moi­tuk­set säh­köi­ses­ti 7 päi­vän ku­lu­es­sa suo­raan re­kis­te­riin.

EU:n eläin­palk­ki­ot – vuo­den 2018 haku­oh­jeetNau­ta­palk­kio, lyp­sy­leh­mä­palk­kio ja lam­mas- ja vuo­hi­palk­ki­ot12.3.2018