TOIMINTARYHMÄKÄSITTELY

Osio päivitetty 21.9.2017

Kun ha­ke­muk­sen kaik­ki koh­dat on käy­ty läpi ja muu­tet­tu vih­reik­si, an­taa toi­min­ta­ryh­män hal­li­tus lau­sun­non ha­ke­muk­ses­ta. Lau­sun­to kir­ja­taan toi­mi­ta­ryh­män kä­sit­te­ly väli­leh­del­le Le­a­der-kä­sit­te­li­jän toi­mes­ta.

Lau­sun­to kir­joi­te­taan sil­le va­rat­tuun laa­tik­koon. Pa­kol­li­set liit­teet ovat Ote hal­li­tuk­sen pöy­tä­kir­jas­ta ja Va­lin­ta­kri­tee­rit.

Li­sää lii­te klik­kaa­mal­la har­maa­ta Li­sää-pai­ni­ket­ta. Se­laa-pai­nik­kees­ta au­ke­aa käyt­tä­jän ko­neen re­surs­sien­hal­lin­ta. Tääl­tä pää­set va­lit­se­maan ha­lu­tun liit­teen. Kun olet va­lin­nut tie­dos­ton re­surs­sien­hal­lin­nas­sa ja pai­na­nut pai­nik­kees­ta Avaa, va­li­tun tie­dos­ton nimi nä­kyy ik­ku­nas­sa ja ik­ku­na sul­keu­tuu au­to­maat­ti­ses­ti het­ken ku­lut­tua.

Jos ha­lu­at pois­taa lii­te­tyn lii­te­tie­dos­ton, klik­kaa lii­te­tie­dos­ton ni­men pe­räs­sä ole­vaa pu­nais­ta ras­tia. Liit­tei­den kap­pa­le­mää­rää ei ole ra­joi­tet­tu. Uu­den liit­teen li­sää­mi­nen ta­pah­tuu klik­kaa­mal­la Li­sää lii­te– pai­nik­kees­ta uu­del­leen. Yh­den liit­teen mak­si­mi koko on 10 Mt.

Kun  tar­vit­ta­vat tie­dot on täy­tet­ty, il­mes­tyy lo­mak­keel­le Lä­he­tä ELY-kes­kuk­seen -pai­ni­ke, jota klik­kaa­mal­la pää­set lä­het­tä­mään ha­ke­muk­sen ja lau­sun­non ELY-kes­kuk­seen tuki­pää­tök­sen te­koa var­ten.

HYR­RÄ-OHJELe­a­der-kä­sit­te­li­jä6.5.2015