SEURANTATIETOJEN TARKASTAMINEN, TÄYDENTÄMINEN, KORJAAMINEN JA HYVÄKSYMINEN

Osio päivitetty 10.7.2018

Tarvittavat käyttöoikeudet

Seu­ran­ta­tie­to­jen tar­kis­ta­mis­ta var­ten tar­vit­set joko Tuki­pää­tös­e­sit­te­li­jän tai Le­a­der-kä­sit­te­li­jän oi­keu­det.

Voit tal­len­taa pa­pe­ril­la toi­mi­te­tut seu­ran­ta­tie­dot Pa­pe­ri­ha­ke­mus­tal­len­ta­ja­na.

Vi­ran­o­mais­ha­ke­mus­ten seu­ran­ta­tie­dot voit toi­mit­taa Hal­lin­to­ha­ke­mus­tal­len­ta­ja­na.

Seurantatietojen tarkistaminen

Kun tuen­saa­ja on toi­mit­ta­nut seu­ran­ta­tie­dot, avaa han­ke ja klik­kaa Seu­ran­ta­tie­dot-palk­kia Hyr­rän va­sem­mas­sa reu­nas­sa, jol­loin Seu­ran­ta­tie­dot-väli­leh­ti au­ke­aa. Va­lit­se se vuo­si, jon­ka seu­ran­ta­tie­to­ja ha­lu­at kä­si­tel­lä. Li­sää ras­ti Ota to­teu­ma­tie­dot kä­sit­te­lyyn -ruu­tuun. Kun ruu­tu on ras­tit­tu, asi­a­kas ei voi enää muut­taa ky­sei­sen vuo­den tie­to­ja.

Seu­ran­ta­tie­to­jen tau­lu­kos­sa nä­ky­vät hank­keel­le myön­tö­vai­hees­sa hy­väk­sy­tyt in­di­kaat­to­rit ja ta­voit­teet niil­le. Mi­kä­li näis­sä on kor­jat­ta­vaa, lä­he­tä vies­ti Ruo­ka­vi­ras­toon Pi­kan­tin Ota yh­teyt­tä -lo­mak­keen (Pui­mu­ri) kaut­ta.

Edel­lis­ten vuo­sien to­teu­ma -sa­rak­kees­sa nä­kyy yh­teen­las­ket­tu­na edel­lis­ten vuo­sien to­teu­ma­tie­dot.

Päät­ty­neen ra­por­toin­ti­jak­son to­teu­ma sa­rak­kee­seen tuen­saa­ja on täyt­tä­nyt ku­lu­neen ra­por­toin­ti­jak­son to­teu­ma­tie­dot.

Hy­väk­sy­tyt to­teu­ma­tie­dot -sa­rak­kees­sa on poh­ja­tie­to­na asi­ak­kaan esit­tä­mät tie­dot (sa­rak­kees­ta Päät­ty­neen ra­por­toin­ti­jak­son to­teu­ma). Näi­tä tie­to­ja vi­ran­o­mai­nen voi muut­taa suo­raan sa­rak­kee­seen kir­joit­ta­mal­la. Nämä tie­dot tu­le­vat ra­por­teil­le. Mi­kä­li muu­tat tä­män sa­rak­keen tie­to­ja, kir­joi­ta pe­rus­te­lu tau­lu­kon ala­puo­lel­la ole­vaan Lisä­tie­to­ja (vi­ran­o­mai­nen täyt­tää) -koh­taan. Pe­rus­te­lu nä­kyy myös asi­ak­kaal­le. Tau­lu­kon Lisä­tie­dot-koh­tiin asi­a­kas on voi­nut kir­joit­taa itse lisä­tie­to­ja.

ELY-kes­kus­ten ja Le­a­der-kä­sit­te­li­jöi­den tu­lee tar­kis­taa tuen­saa­jan toi­mit­ta­mien seu­ran­ta­tie­to­jen oi­keel­li­suus:

Jos epäi­let vir­het­tä seu­ran­ta­tie­dois­sa, ota yh­teys tuen­saa­jaan ja kor­jaa tai pyy­dä asi­a­kas­ta kor­jaa­maan vir­heel­li­nen tie­to. Mi­kä­li pyy­dät tuen­saa­jaa kor­jaa­maan tie­don itse, tu­lee si­nun va­paut­taa Seu­ran­ta­tie­dot-väli­leh­ti tuen­saa­jal­le muo­kat­ta­vak­si pois­ta­mal­la ras­ti Ota to­teu­ma­tie­dot kä­sit­te­lyyn -ruu­dus­ta.

Voit myös kor­ja­ta seu­ran­tie­dot so­vit­tu­a­si asi­as­ta tuen­saa­jan kans­sa. Muis­ta täl­löin kir­ja­ta tie­to yh­tey­den­o­tos­ta ja pe­rus­tel­la muu­tok­set koh­das­sa Lisä­tie­to­ja (vi­ran­o­mai­nen täyt­tää).

Kun olet käy­nyt läpi kaik­ki ky­sei­sen väli­leh­den to­teu­ma­tie­dot, lai­ta ras­ti Va­kuu­tan tar­kis­ta­nee­ni to­teu­ma­tie­dot ja hy­väk­syn ne -ruu­tuun ja pai­na Val­mis-pai­ni­ket­ta.

Tä­män jäl­keen väli­leh­den tie­dot pas­si­voi­tu­vat sekä asi­ak­kaan että vi­ran­o­mai­sen puo­lel­ta.

Aikaisemmin hyväksyttyjen seurantatietojen muuttaminen

Hy­väk­syt­ty­jä to­teu­ma­tie­to­ja pää­set muut­ta­maan vain pois­ta­mal­la ras­tin Va­kuu­tan tar­kis­ta­nee­ni to­teu­ma­tie­dot ja hy­väk­syn ne -koh­das­ta. Val­mis-pai­ni­ke inak­ti­voi­tuu ja pää­set taas muok­kaa­maan tie­to­ja. Val­mis-pai­nik­keen pai­na­mi­ses­ta jää aika­lei­ma sekä tie­dot hy­väk­sy­neen hen­ki­lön nimi nä­ky­viin. Voit muo­ka­ta tie­to­ja ku­ten ai­em­min.

HYR­RÄ-OHJELe­a­der-kä­sit­te­li­jä6.5.2015