BORTTAGANDE AV ANSÖKAN

Uppdaterad 8.11.2016

Sö­kan­den kan ta bort ett pro­jekt som han el­ler hon gjort om pro­jek­tet är i nå­got av föl­jan­de lä­gen:

Om myn­dig­he­ten har ta­git an­sö­kan till be­hand­ling kan sö­kan­den inte läng­re ta bort den.

Des­sa lä­gen är:

En funk­tion för att dra till­ba­ka en an­sö­kan som myn­dig­he­ten ta­git till be­hand­ling in­förs se­na­re i Hyr­rä.

Borttagande av en påbörjad och halvfärdig ansökan

I pro­jekt­bib­li­o­te­ket ser du alla an­sök­ning­ar för den or­ga­ni­sa­tion du valt vid in­logg­ning­en och vil­ket lä­ge an­sök­ning­ar­na är i. Se en an­vis­ning om an­vänd­ning­en av bib­li­o­te­ket i ar­ti­keln Pro­jekt­bib­li­o­tek.

Om lä­get för an­sö­kan är på­bör­jad el­ler halv­fär­dig finns or­den Ta bort i pro­jekt­lå­dan och med dem kan an­sö­kan tas bort. Klicka här med mu­sen.

Sys­te­met sä­ker­stäl­ler än­nu att du sä­kert vill ta bort an­sö­kan. Knap­pen Ta bort pro­jek­tet tar bort an­sö­kan från sys­te­met. Om du inte vill ta bort an­sö­kan klick­ar du på knap­pen Ång­ra.

Borttagande av en inlämnad ansökan

Bort­ta­gan­det av en an­sö­kan som läm­nats in till myn­dig­hets­be­hand­ling skil­jer sig från det ovan sag­da på så sätt att in­sän­dan­det av an­sö­kan mås­te dras till­ba­ka in­nan an­sö­kan tas bort. Om myn­dig­he­ten har ta­git upp an­sö­kan till be­hand­ling kan sö­kan­den inte läng­re dra till­ba­ka den och där­med inte hel­ler ta bort an­sö­kan.

Un­der ru­bri­ken Funk­tio­ner till väns­ter på an­sö­kan finns knap­pen Ång­ra och re­di­ge­ra. Klicka med mu­sen på den knap­pen.

Sys­te­met sä­ker­stäl­ler Vill du sä­kert dra till­ba­ka an­sö­kan? Sva­ra Ja om du vill åter­ta an­sö­kan för be­hand­ling. Sva­ra Nej om du inte vill dra till­ba­ka den in­skick­a­de an­sö­kan.

Ef­ter det­ta kan an­sö­kan tas bort på det sätt som be­skrivs ovan i an­vis­ning­en om att ta bort en på­bör­jad el­ler halv­fär­dig an­sö­kan.

HYR­RÄ-AN­VIS­NING­ARStart­bi­drag för unga jord­bru­ka­re20.5.2015