Anmälan om deltagande

El­ekt­ro­nis­ka an­mä­lan om del­ta­gan­de för nöt­dju­rens, få­rens och get­ter­nas EU:s nöt­djurs­bi­drag och na­tio­nel­la hus­djur­stö­den av­slu­tas 15.6.2019 kl. 23:59. 

Om du har gjort an­mä­lan om del­ta­gan­de re­dan på 2015, 2016, 2017 el­ler 2018 är an­mä­lan om del­ta­gan­de ikraft tills­vi­da­re och du be­hö­ver inte an­mä­la om del­ta­gan­de var­je år.  Du kan kon­trol­le­ra att din an­mä­lan om del­ta­gan­de är i kraft i Gård – me­nyn på För­bin­del­ser och av­tal punk­ten.

På fram­si­dans öv­re balk El­ekt­ro­nis­ka tjäns­ter knap­pen öpp­nar sig El­ekt­ro­nis­ka tjäns­ters tid­ta­bell. Välj An­mäl­ning­ar om del­ta­gan­de i djur­stöd

Anmälarens uppgifter

Först öpp­nas för dig mel­lan­bla­det för an­mä­la­rens upp­gif­ter de­len.  Välj från rull­garns­me­nys lis­ta an­mä­la­ren, på lis­tan finns går­dens alla del­ak­ti­ga.  Gå där­ef­ter till föl­jan­de del för att gö­ra an­mä­lan om del­ta­gan­de.

Anmälningar om deltagande

Välj de EU djur­bi­drag och nord­li­ga hus­djur­stöd, till vil­ka du vill an­mä­la om del­ta­gan­de ge­nom att an­teck­na ett kryss i vänst­ra kan­ten för stö­det och bi­dra­get.

Ifall du vill åter­ta ti­di­ga­re gjord an­mä­lan om del­ta­gan­de, kan det­ta gö­ras ge­nom att klicka på Åter­ta an­mä­lan.

Sammandrag och skickande

Skriv in e-post­ad­res­sen i rätt form, till vil­ken el­ekt­ro­nis­ka an­mä­lans be­kräf­tel­se­med­de­lan­de om in­skick­an­de skick­as. Skicka till hand­lägg­ning – knap­pen ak­ti­ve­ras ef­ter det­ta. Kon­trol­le­ra dina spa­ra­de upp­gif­ter till an­mä­lan och skicka an­mä­lan till hand­lägg­ning.

Kon­trol­le­ra ef­ter in­skick­an­de din e-post, att du har fått en kvit­te­ring över in­skick­an­de av an­mä­lan.

Nu kan du gå till­ba­ka till El­ekt­ro­nis­ka tjäns­tens fram­si­da el­ler stäng El­ekt­ro­nis­ka tjäns­ten.

Anmälan om deltagande ikraftvarande syns i Vipu

Du ser de an­mäl­ning­ar om del­ta­gan­de som äri­kraft un­der Gård-me­nyns För­bin­del­ser och av­tal de­len.

Här kan du ock­så se när du har för­bun­dit dig och hur länge an­mä­lan om del­ta­gan­det är ikraft.

Åter­ta­gan­de om an­mä­lan om del­ta­gan­de el­ler ra­de­ring av åter­ta­gan­de görs i Vipu – El­ekt­ro­nis­ka tjäns­ter – An­mä­lan om de­la­gan­de i djur­stöd – på An­mä­lan om del­ta­gan­de – mel­lan­bla­det.

An­mä­lan om del­ta­gan­de till djur­stö­den Vipu an­vän­da­rens an­vis­ning