8. Neuvontakorvauksen hakeminen ja korvauksen maksamisen edellytykset

Muis­ta to­teut­taa neu­von­ta­ta­pah­tu­ma ja ha­kea neu­von­ta­kor­vauk­sen mak­sua Hyr­rä-pal­ve­lus­sa kuu­den kuu­kau­den ku­lu­es­sa en­nak­ko­il­moi­tuk­sen te­ke­mi­ses­tä. 

Esi­merk­ki: Neu­von­nan en­nak­ko­il­moi­tus on jä­tet­ty 1.1.2018. Neu­von­ta­kor­vauk­sen mak­su­ha­ke­mus on jä­tet­tä­vä vii­meis­tään 1.7.2018.

Lii­tä neu­von­ta­kor­vauk­sen mak­su­ha­ke­muk­seen:

Neu­von­ta­kor­vaus mak­se­taan enin­tään en­nak­ko­il­moi­tuk­sen mu­kai­ses­ti, jos neu­von­nas­ta ai­heu­tu­neet kus­tan­nuk­set ylit­tä­vät en­nak­ko­il­moi­tuk­sen mu­kai­set kus­tan­nuk­set. Kor­vaus mak­se­taan enin­tään to­teu­tu­nei­den kus­tan­nus­ten mu­kai­ses­ti, jos to­teu­tu­neet kus­tan­nuk­set jää­vät en­nak­ko­il­moi­tuk­sel­la il­moi­tet­tu­ja kus­tan­nuk­sia pie­nem­mäk­si.

Neu­von­ta­kor­vauk­sen mak­sa­mi­sen edel­ly­tyk­se­nä on, että neu­vo­ja ja hä­nen työs­ken­nel­les­sä toi­sen pal­ve­luk­ses­sa myös neu­vo­jan työn­an­ta­ja täyt­tä­vät ne edel­ly­tyk­set, joi­den pe­rus­teel­la neu­vo­ja on va­lit­tu maa­ti­lo­jen neu­von­ta­jär­jes­tel­mään.

Maa­ti­lo­jen neu­von­ta­jär­jes­tel­mä - ohje neu­vo­jal­le20.8.201823.4.2018