Meijerimaidon osallistumisilmoitus

Meijerimaidon osallistumisilmoituksen voimassaolon näkyminen Vipussa


Mei­je­ri­mai­don tuo­tan­to­tuen osal­lis­tu­mis­il­moi­tuk­sen voi jät­tää Vipu-pal­ve­lus­sa hel­mi­kuus­ta 2019 al­ka­en. Täs­tä eteen­päin toi­min­to on avoin­na jat­ku­vas­ti.

Jos olet teh­nyt osal­lis­tu­mis­il­moi­tuk­sen jo ai­kai­sem­min, osal­lis­tu­mi­nen on voi­mas­sa tois­tai­sek­si. Sil­loin si­nun ei tar­vit­se teh­dä uut­ta. Voit tar­kis­taa osal­lis­tu­mis­il­moi­tuk­se­si voi­mas­sa­olon Maa­tila -va­li­kon Koti­e­läin­tuo­tan­to ja mai­to osi­os­ta.

Osallistumisilmoituksen jättäminen

Jätä uusi mei­je­ri­mai­don tuo­tan­to­tuen osal­lis­tu­mis­il­moi­tus, jos :
– haet tu­kea en­sim­mäis­tä ker­taa
– tuen­ha­ki­ja vaih­tuu esi­mer­kik­si suku­pol­ven­vaih­dok­sen joh­dos­ta.

Etu­si­vun ylä­pal­kin Säh­köi­nen asi­oin­ti -pai­nik­kees­ta avau­tuu Säh­köi­sen asi­oin­nin aika­tau­lut. Va­lit­se siel­tä Mei­je­ri­mai­don tuo­tan­to­tuen osal­lis­tu­mis­il­moi­tus.

Osallistumisilmoitus ja hakemus

Si­nul­le avau­tuu en­sim­mäi­se­nä Osal­lis­tu­mis­il­moi­tus ja ha­ke­mus -osio. Lai­ta ras­ti Osal­lis­tun mei­je­ri­mai­don tuo­tan­to­tuen jär­jes­tel­mään -koh­taan. Tä­män jäl­keen alem­pa­na Ha­ke­mus -koh­das­sa pai­na Luo uusi ha­ke­mus.

Tä­män jäl­keen va­lit­se tuen­ha­ki­ja alas­veto­va­li­kon lis­tas­ta, jos­sa ovat kaik­ki ti­lan osal­li­set.  Jos va­lit­se­mal­la­si tuen­ha­ki­jal­la ei ole tili­nu­me­roa, li­sää se tili­nu­me­ro­kent­tään. Pai­na tä­män jäl­keen Luo uusi ha­ke­mus. Esim­mäi­sek­si tuki­kuu­kau­dek­si tu­lee vuo­den en­sim­mäi­ses­sä ha­ke­muk­ses­sa aina tam­mi­kuu.

Tä­män jäl­keen ti­lal­le­si muo­dos­tuu osal­lis­tu­mis­il­moi­tus. Voit ha­lu­tes­sa­si muo­ka­ta tuen­ha­ki­jaa tai pois­taa ha­ke­muk­sen ky­sei­si­tä pai­nik­keis­ta. Kun kaik­ki on val­mis­ta voit siir­tyä Yh­teen­veto- ja lä­he­tys väli­leh­del­le.

Yhteenveto ja lähetys

Anna oi­ke­an­muo­toi­se­na se säh­kö­pos­ti­o­soi­te, jo­hon säh­köi­sen il­moi­tuk­sen lä­het­tä­mi­seen liit­ty­vä vah­vis­tus­vies­ti lä­he­te­tään. Lä­he­tä kä­si­tel­tä­väk­si -pai­ni­ke ak­ti­voi­tuu tä­män jäl­keen. Tar­kis­ta il­moi­tuk­sel­le tal­len­­ta­ma­si tie­dot ja lä­he­tä il­moi­tus kä­si­tel­tä­väk­si.

Tar­kis­ta lä­het­tä­mi­sen jäl­keen säh­kö­pos­tis­ta­si, että olet saa­nut kuit­tauk­sen il­moi­tuk­sen lä­he­tyk­ses­tä. 

Osal­lis­tu­mis­il­moi­tuk­sen lä­het­tä­mi­sen voit pe­rua Vi­pus­sa Pe­ruu­ta lä­he­tys -pai­nik­kees­ta. Muis­tat­han täl­löin kui­ten­kin lä­het­tää il­moi­tuk­se­si uu­del­leen!

Mei­je­ri­mai­don tuo­tan­to­tuen tuki­ha­ke­muk­sen voit pe­rua Pe­ruu­ta ha­ke­mus -pai­nik­kees­ta ja lä­het­tää uu­del­leen. Huo­maa, että ha­ke­muk­sen pe­ru­mi­nen ei pe­ruu­ta mai­don osal­lis­tu­mis­il­moi­tus­ta.

Nyt voit pa­la­ta Säh­köi­sen asi­oin­nin etu­si­vul­le tai sul­kea Säh­köi­sen asi­oin­nin.

Tuenhakijan vaihtaminen olemassaolevalla osallistumisilmoituksella

Jo voi­mas­sa­o­le­val­le osal­lis­tu­mis­il­moi­tuk­sel­le voit vaih­taa tuen­ha­ki­jaa luo­mal­la uu­den ha­ke­muk­sen. Tämä on­nis­tuu, jos vi­ran­o­mai­nen on ot­ta­nut ky­sei­sen vuo­den mai­don tuki­ha­ke­muk­sen kä­sit­te­lyyn­sä. Tuen­ha­ki­jak­si va­li­taan täl­löin va­li­kos­ta eri hen­ki­lö kuin on ny­kyi­sel­lä osal­lis­tu­mis­il­moi­tuk­sel­la. Tä­män jäl­keen osal­lis­tu­mis­il­moi­tus lä­he­te­tään nor­maa­liin ta­paan.

Osal­lis­tu­mis­il­moi­tus mai­don tuo­tan­to­tu­keen, mei­je­ri­mai­toVipu-käyt­tä­jän ohje 201919.6.2018