Anmälan om deltagande för mejerimjölk

I Vipu hittas ikraftvarande anmälan om deltagande för mjölken

An­mä­lan om del­ta­gan­de i pro­duk­tions­stö­det för me­je­ri­mjöl­ken kan gö­ras i Vi­put­jäns­ten från feb­ru­a­ri 2019.  Där­ef­ter är funk­tio­nen öp­pen tills­vi­da­re.

Om du har gjort an­mä­lan om del­ta­gan­de re­dan ti­di­ga­re, är an­mä­lan om del­ta­gan­de ikraft tills­vi­da­re och du be­hö­ver inte an­mä­la om del­ta­gan­de igen.  Du kan kon­trol­le­ra att din an­mä­lan om del­ta­gan­de är i kraft i Gård – me­nyn un­der Hus­djurs­pro­duk­tion och mjölk.

Inlämnande av anmälan om deltagande

En ny an­mä­lan om del­ta­gan­de i pro­duk­tions­stö­det för mjölk in­läm­nas, om;

På fram­si­dans öv­re balk El­ekt­ro­nis­ka tjäns­ter knap­pen öpp­nar sig El­ekt­ro­nis­ka tjäns­ters tid­ta­bell. Välj Del­ta­gan­de i pro­duk­tions­stöd för me­je­ri­mjölk 

Anmälan om deltagande och ansökan

Först öpp­nas An­mä­lan om del­ta­gan­de och an­sö­kan – de­len. Lägg först kryss i punk­ten för Jag del­tar i sys­te­met gäl­lan­de pro­duk­tions­stöd för me­je­ri­mjölk . Ef­ter det­ta ne­dan­för i punk­ten för An­sö­kan klicka på Ska­pa en ny an­sö­kan.

Där­ef­ter väljs stöd­sö­kan­den från rull­garns­me­nyn, i vil­ken finns går­dens alla del­ak­ti­ga. Om din val­da stöd­sö­kan­den inte har kon­to­num­mer, lägg till det i fäl­tet för kon­to­num­ret. Klicka där­ef­ter på Ska­pa en ny an­sö­kan. Som förs­ta stöd­må­nad kom­mer i årets förs­ta an­sö­kan all­tid ja­nu­a­ri.

Där­ef­ter ska­pas för din gård en an­mä­lan om del­ta­gan­de. Du kan vid be­hov  be­ar­be­ta stöd­sö­kan­den el­ler ra­de­ra an­sö­kan med des­sa knap­par. När allt är klart kan du gå till  Sam­man­drag och skick­an­de – mel­lan­bla­det.

Sammandrag och skickande

Ge din e-post­ad­ress i rätt form, till vil­ken den el­ekt­ro­nis­ka an­mä­lans be­kräf­tel­se­med­de­lan­de skick­as. Skicka till hand­lägg­ning – knap­pen ak­ti­ve­ras ef­ter det­ta. Kon­trol­le­ra på an­mä­lan dina re­gi­stre­ra­de upp­gif­ter och  skicka an­mä­lan till hand­lägg­ning.

Kon­trol­le­ra ef­ter att du skick­at din e-post, så att du har fått kvit­te­ring på att an­mä­lan skick­ats in.

An­mä­lan om del­ta­gan­de kan du åter­ta i Vi­put­jäns­ten  med Åter­ta re­tur­ne­rad an­sö­kan – knap­pen. Du kom­mer väl dock ihåg att skicka in din an­mä­lan igen!

Mjölk stö­dets stö­dan­sö­kan kan du åter­ta med Åter­ta an­sö­kan – knap­pen och skicka in den på­nytt. Ob­ser­ve­ra, att åter­ta­gan­de av an­sö­kan inte åter­tar an­mä­lan om del­ta­gan­de för mjölk­stö­det.

Nu kan du gå till­ba­ka till  El­ekt­ro­nis­ka tjäns­tens fram­si­da el­ler stäng El­ekt­ro­nis­ka tjäns­ter.

Byte av stöd­sö­kan­de i en an­mä­lan om del­ta­gan­de som är ikraft 

För en an­mä­lan om del­ta­gan­de som re­dan är ikraft kan du byta stöd­sö­kan­den ge­nom att ska­pa en ny an­sö­kan. Det­ta lyck­as, om den hand­läg­gan­de myn­dig­he­ten har ta­git årets mjölk­stöds­an­sö­kan till be­hand­ling. Som stöd­sö­kan­den väljs då från me­nyn en an­nan per­son än den som finns i nu­va­ran­de an­mä­lan om del­ta­gan­de.  Där­ef­ter skick­as an­mä­lan om del­ta­gan­de på nor­malt sätt.

An­mä­lan om del­ta­gan­de till pro­duk­tions­stö­det för me­je­ri­mjölkVipu an­vän­da­rens an­vis­ning 201919.6.2018