Sammandrag och skickande av uppgifter

Ange i kor­rekt form den e-post­ad­ress dit be­kräf­tel­sen ska skick­as för den el­ekt­ro­nis­ka an­mä­lan som skick­ats in. Ef­ter det ak­ti­ve­ras knap­pen Skicka till hand­lägg­ning. Kon­trol­le­ra de upp­gif­ter som spa­rats i an­mä­lan och skicka an­mä­lan för be­hand­ling.

Kon­trol­le­ra din e-post ef­ter att du skick­at an­mä­lan för att kon­trol­le­ra att du fått en kvit­te­ring på in­skick­an­det. Klicka på Skriv ut an­mäl­ning­ens upp­gif­ter. Kon­trol­le­ra ef­ter att det upp­till på den sida som öpp­nas står att an­mä­lan har sänts till kom­mu­nen för att be­hand­las och när den sän­des iväg. Det är bra att spa­ra sam­man­dra­get på din da­tor el­ler att skri­va ut det.

Nu kan du gå till­ba­ka till El­ekt­ro­nis­ka tjäns­tens fram­si­da el­ler stänga den El­ekt­ro­nis­ka tjäns­ten.

Ändringsmöjligheter efter inskickande

Om du ef­ter att du skick­at in din an­mä­lan be­hö­ver änd­ra de in­skick­a­de upp­gif­ter­na, kan du gö­ra änd­ring­ar­na ge­nom att log­ga in i den el­ekt­ro­nis­ka tjäns­ten på nytt och gå till An­mä­lan om djuran­tal. Här kan du väl­ja funk­tio­nen Åter­ta re­tur­ne­rad an­mä­lan på fli­ken Sam­man­drag och skick­an­de av upp­gif­ter. Du kan änd­ra din an­mä­lan än­da till 15.2.2019 kl. 23:59.  Kom ihåg att all­tid skicka an­mä­lan på nytt när du har änd­rat den.

An­mä­lan om djuran­talVipu an­vän­da­rens an­vis­ning för år 20191.1.2019