11. Tuotantoeläinten terveydenhuoltosuunnitelma

Ter­vey­den­huol­to­suun­ni­tel­man kes­kei­sim­pä­nä ta­voit­tee­na on an­taa tuo­tan­to­e­läin­ti­lal­le konk­reet­ti­sia toi­men­pide-eh­do­tuk­sia, joi­den avul­la ti­lan toi­min­nal­lis­ta ter­vey­den­huol­toa voi­daan pa­ran­taa. Ta­voit­teen saa­vut­ta­mi­sek­si ti­lal­le on laa­dit­ta­va kat­ta­va nyky­tila­kar­toi­tus, jon­ka avul­la löy­de­tään mah­dol­li­set ke­hit­tä­mis­koh­teet. Ter­vey­den­huol­to­suun­ni­tel­maan on si­säl­ly­tet­tä­vä seu­raa­vat asi­at:

  1. Nyky­tila­sel­vi­tys
  1. Mah­dol­lis­ten on­gel­ma­koh­tien mää­ri­tys
  2. Toi­men­pide­oh­jeet on­gel­ma­koh­tien kor­jaa­mi­sek­si
  1. Toi­men­pide-eh­do­tus­ten aika­tau­lu

Suun­ni­tel­ma on laa­dit­ta­va kir­jal­li­ses­ti. Voit laa­tia tuo­tan­to­e­läin­ten ter­vey­den­huol­to­suun­ni­tel­man käyt­tä­en Eläin­ten ter­veys ETT ry:n in­ter­net­sivuilta löy­ty­viä suun­ni­tel­ma­poh­jia.

Voit laa­tia suun­ni­tel­man myös va­paa­muo­toi­ses­ti. Täl­löin suun­ni­tel­mas­sa on vas­taa­val­la ta­val­la esi­tet­tä­vä vaa­di­tut asia­ko­ko­nai­suu­det.

Toi­mit­ta­es­sa­si ter­vey­den­huol­to­suun­ni­tel­man ti­lal­le voit an­taa sa­mal­la lisä­tie­toa toi­men­pi­teis­tä ja nii­den vai­ku­tuk­sis­ta.

Muis­ta liit­tää ter­vey­den­huol­to­suun­ni­tel­ma neu­von­ta­kor­vauk­sen mak­su­ha­ke­muk­seen Hyr­rä-asi­oin­ti­pal­ve­lus­sa.

Maa­ti­lo­jen neu­von­ta­jär­jes­tel­mä ‒ ohje neu­vo­jal­leMaa­lis­kuu 2021