Vaihe 2: Lohkon merkitseminen yhteiskäyttöön

Sen jäl­keen kun yh­teis­käyt­tö­loh­kon osal­li­set ovat so­pi­neet työ­jär­jes­tyk­ses­tä, kaik­ki osal­li­set käy­vät Vipu-pal­ve­lun säh­köi­sen asi­oin­nin pää­tuki­haul­la mer­kit­se­mäs­sä ky­sei­sen pe­rus­loh­kon yh­teis­käyt­töi­sek­si. Tämä ta­pah­tuu pää­tuki­haun 1. Il­moi­ta tie­dot osi­os­sa, kar­tan alta löy­ty­vän pe­rus­loh­ko­tie­to­jen ri­vil­lä Yh­teis­käyt­tö ja klik­kaa­mal­la link­kiä Muu­ta pe­rus­loh­ko yh­teis­käyt­töi­sek­si.

Huom. Yh­teis­käyt­tö­loh­kol­le saa teh­dä muu­tok­sia vain yksi asi­a­kas ker­ral­laan. Jos use­am­pi käyt­tä­jä te­kee yh­täai­kaa muu­tok­sia loh­kol­le, on vir­heen syn­ty­mi­sen to­den­nä­köi­syys hy­vin suu­ri.

Tä­män jäl­keen tu­le­vat nä­ky­viin yh­teis­käyt­tö­loh­kon tie­dot ja työ­ka­lut, hal­lin­noi­jak­si mer­kit­se­mi­nen ja tie­dot muis­ta yh­teis­käyt­tö­loh­kon ti­lois­ta. Täs­sä vai­hees­sa jo­kai­nen osal­li­nen voi il­moit­taa kas­vu­loh­ko­tie­ton­sa, mut­ta piir­ros­ta ei vie­lä ole mah­dol­lis­ta teh­dä.

Kun kaik­ki yh­teis­käyt­tö­loh­kon osal­li­set ovat tal­len­ta­neet loh­kon yh­teis­käyt­töön sekä il­moit­ta­neet kas­vi­tie­dot kas­vu­loh­kol­leen, il­moit­ta­vat he hal­lin­noi­jal­le että hän voi piir­tää ja koh­dis­taa kas­vu­loh­kot.

Yh­teis­käyt­töis­ten­loh­ko­jen il­moit­ta­mi­nen Vipu-pal­ve­lus­saHuh­ti­kuu 201923.4.2019