ENNAKKOILMOITUKSEN TUKIPÄÄTÖS JA MAKSUHAKEMUKSEN ALOITTAMINEN

Osio päivitetty 9.1.2020

Kir­jau­dut­tu­a­si Hyr­rään (kat­so Kir­jau­tu­mi­nen) pää­set tar­kas­te­le­maan kaik­kia ha­ke­muk­si­a­si koh­das­ta Hank­keet.

Oh­jeet han­ke­kir­jas­ton käyt­töön löy­dät koh­das­ta Han­ke­kir­jas­to.

En­nak­ko­il­moi­tus­ten kuit­taa­mi­sen yh­tey­des­sä teh­dään il­moi­tuk­sil­le ELY-kes­kuk­ses­sa tek­ni­nen tuki­pää­tös. Tuki­pää­tök­sen jäl­keen mak­su­ha­ke­muk­sen te­ke­mi­nen on mah­dol­lis­ta.

Jos hank­kei­ta on pal­jon, voit ha­kea Hank­keet-osi­os­sa Laa­jen­net­tu haku -toi­min­nol­la löy­tääk­se­si kaik­ki ne hank­keet, joil­le on teh­ty tuki­pää­tös. Tämä ta­pah­tuu klik­kaa­mal­la oi­ke­as­sa reu­nas­sa ole­vaa teks­tiä Laa­jen­net­tu haku. Tämä avaa va­lin­ta­kri­tee­ri­laa­ti­kot. Va­lit­se ha­ke­muk­sen ti­lan­teek­si Tuki­pää­tös teh­ty ja klik­kaa Haku-pai­ni­ket­ta. Saat haku­tu­lok­sen laa­ti­koi­den ala­puo­lel­le.

Ha­lut­tu en­nak­ko­il­moi­tus avau­tuu klik­kaa­mal­la ky­sei­sen laa­ti­kon si­säl­lä hii­rel­lä.

Näy­tä his­to­ria -pai­nik­kees­ta saat esil­le lis­tan kä­sit­te­ly­vai­heis­ta, jot­ka ha­ke­mus on käy­nyt läpi. Pai­na­mal­la Pii­lo­ta his­to­ria nä­kyy vain vii­mei­sin ta­pah­tu­ma.

Koh­das­ta Avaa au­ke­aa en­nak­ko­il­moi­tuk­se­si, jo­hon tek­ni­sen tuki­pää­tök­sen teon jäl­keen on il­mes­ty­nyt väli­leh­ti Pää­tös.

Tee mak­su­ha­ke­mus -pai­nik­kees­ta au­ke­aa mak­su­ha­ke­mus.

HYR­RÄ-OHJENeu­von­ta­kor­vaus29.1.2015