PROJEKTBIBLIOTEK

Uppdaterad 1.12.2017

Projektbibliotek

Ge­nom att klicka på Pro­jek­ten i me­nyn kom­mer du till pro­jekt­bib­li­o­tek. I pro­jekt­bib­li­o­te­ket ser du din or­ga­ni­sa­tions alla pro­jekt och de­ras ak­tu­el­la sta­tus.

Pro­jek­ten an­ges i ord­ning för ge­nom­fö­ran­de och var­je pro­jekt med upp­gif­ter är en egen punkt. Bl.a. föl­jan­de upp­gif­ter vi­sas: Pro­jek­tets sta­tus, Pro­jek­tets namn och num­mer samt Pro­jek­tets ge­nom­fö­ran­de­tid. Un­der Läs mera får du yt­ter­li­ga­re in­for­ma­tion om ett en­skilt pro­jekt.

Om pro­jek­ten är många kan du gö­ra en sök­ning i av­snit­tet Pro­jekt, till ex­em­pel med funk­tio­nen Ut­vid­gad sök­ning, så att du hit­tar öns­kat pro­jekt. Det här går till så att du klick­ar med mu­sen på tex­ten Ut­vid­gad sök­ning till hö­ger på skär­men. Då öpp­nas box­ar med ur­vals­kri­te­ri­er med vil­ka du kan pre­ci­se­ra din sök­ning. Du får bort sök­box­ar­na ge­nom att klicka på Göm sök­ning­en i sam­ma punkt.

Projektmapp

Bak­om knap­pen Läs mer kom­mer du åt att se alla hän­del­ser in­klu­si­ve da­tum som gäl­ler det val­da pro­jek­tet. Du öpp­nar an­sö­kan i punk­ten Öpp­na. An­sö­kans hand­lägg­nings­his­to­rik får du fram i punk­ten Visa his­to­rik. Från vyn för gransk­ning av ett en­skilt pro­jekt åter­går du till pro­jekt­bib­li­o­te­ket ge­nom att på nytt väl­ja Pro­jekt.

Be­gä­ran om tilläggs­upp­gif­ter om be­tal­nings­an­sö­kan syns i pro­jekt­bib­li­o­te­ket på så sätt att det finns två siff­ror ef­ter €-teck­net. Den ena siff­ran är det ur­sprung­li­ga num­ret på be­tal­nings­an­sö­kan och det and­ra är num­ret på be­gä­ran om tilläggs­upp­gif­ter.

Ge­nom att klicka på Läs mer ser du pro­jek­tets alla hän­del­ser med da­tum. Du kan öpp­na an­sö­kan från den sis­ta be­hand­lings­upp­gif­ten.

Ef­ter att du grans­kat ett en­skilt pro­jekt kom­mer du till­ba­ka till pro­jekt­bib­li­o­te­ket ge­nom att klicka på Pro­jekt.

Projektstatus

HYR­RÄ-AN­VIS­NING­ARTem­po­rärt un­der­stöd till lands­bygds­fö­re­tag och jord­bru­ket5.5.2020