UNDERTECKNING OCH INLÄMNING

Uppdaterad 7.5.2020

Underteckning

An­sö­kan un­der­teck­nas och skic­kas in elekt­ro­niskt i sys­te­met.

Alla de per­so­ner som an­getts som un­der­teck­na­re ska log­ga in i sys­te­met med sina egna ko­der och un­der­teck­na an­sö­kan in­nan det går att skic­ka in den. På mel­lanb­la­det Ba­supp­gif­ter an­ges an­sö­kans un­der­teck­na­re ge­nom att klic­ka på Un­der­teck­na­re-ru­tan ef­ter per­so­nens namn. Först ef­ter att alla un­der­teck­na­re un­der­teck­nat an­sö­kan kan den skic­kas in.

An­sö­kan un­der­teck­nas ge­nom att klic­ka på ru­tan fram­för tex­ten: Med un­der­teck­nin­gen för­säk­rar jag att upp­gif­ter­na ovan är rik­ti­ga. Ru­tan fylls i och un­der tex­ten dy­ker ru­tan Un­der­teck­na upp. Klic­ka på knap­pen och an­sö­kan är un­der­teck­nad.

Knap­pen Skic­ka dy­ker upp ef­ter att an­sö­kan un­der­teck­nats. Om det finns fle­ra un­der­teck­na­re dy­ker Skic­ka-knap­pen upp först ef­ter att alla un­der­teck­na­re un­der­teck­nat an­sö­kan. Klic­ka på Skic­ka så sänds an­sö­kan in för be­hand­ling. Du får ett med­de­lan­de om att an­sö­kan skic­kats.

Om du vill änd­ra på en an­sö­kan som un­der­teck­nats men inte ännu skic­kats mås­te du först ra­de­ra alla un­der­teck­nin­gar. Det­ta gör du ge­nom att klic­ka på Ra­de­ra un­der­teck­nin­gar. Kom ihåg att om du ra­de­rar un­der­teck­nin­gar­na mås­te alla un­der­teck­na­re un­der­teck­na an­sö­kan på nytt in­nan den kan skic­kas in.

An­sö­kan skic­kas in ge­nom att klic­ka på Skic­ka. Dä­ref­ter kan du föl­ja med din an­sö­kan un­der Pro­jek­ten.

Återta och redigera ansökan

Om du re­dan hun­nit skic­ka in an­sö­kan men den inte ännu ta­gits upp för be­hand­ling kan du re­tur­ne­ra an­sö­kan för re­di­ge­ring. Det­ta gör du ge­nom att klic­ka på Åter­ta och re­di­ge­ra i vänst­ra hör­net. Du kan re­di­ge­ra an­sö­kan ef­ter att du först ra­de­rat alla un­der­teck­nin­gar så som an­ges i fö­regåen­de styc­ke. Kom ihåg att om du ra­de­rar un­der­teck­nin­gar­na mås­te alla un­der­teck­na­re un­der­teck­na an­sö­kan på nytt in­nan den kan skic­kas in.

Inledande av ansökan

Du får ett med­de­lan­de då din an­sö­kan ta­gits upp för be­hand­ling samt upp­gif­ter om hand­läg­ga­ren och den upps­kat­ta­de hand­lägg­nings­ti­den.

HYR­RÄ-AN­VIS­NIN­GARTem­po­rärt un­ders­töd till lands­bygds­fö­re­tag och jordb­ru­ket5.5.2020