PROJEKTPLAN

Skriv in pro­jekt­pla­nen i de fält som re­ser­ve­rats för den.

Sökt stöd

I ned­re de­len av mel­lan­bla­det Pro­jekt­plan väl­jer man en Åt­gärd och en Rik­tad funk­tion.

Åt­gär­den kom­mer au­to­ma­tiskt. Välj en rik­tad funk­tion för föl­jan­de:

Man spa­rar upp­gif­ter­na i mel­lan­bla­det Pro­jekt­plan an­ting­en ge­nom att klicka på Spa­ra i blan­ket­tens öv­re vänst­ra hörn

el­ler ge­nom att klicka på Spa­ra och gå vi­da­re i blan­ket­tens ned­re hörn. Där­ef­ter öpp­nas två nya mel­lan­blad: Kost­na­der och fi­nan­si­e­ring och Un­der­teck­ning och in­läm­ning.

Bilagor

Bi­la­gor läggs till ge­nom att klicka Lägg till bi­la­ga.

Ge­nom att klicka Blädd­ra öpp­nas an­vän­da­rens da­tors Re­surs­han­te­ring där du kan väl­ja bi­la­gor. Då du valt fi­len i re­surs­han­te­ring­en och klick­at på Öpp­na syns den val­da fi­lens namn i fönst­ret, och ef­ter en stund stängs fönst­ret au­to­ma­tiskt.

Om du vill ra­de­ra en bi­la­ga du lagt till, klicka då på det rö­da krys­set ef­ter bi­la­gans namn. An­ta­let bi­la­gor är inte be­grän­sat, så du kan läg­ga till så många bi­la­gor som du be­hö­ver vid var­je punkt. Man läg­ger till en ny bi­la­ga ge­nom att klicka Lägg till på nytt.

En bi­la­gas max­i­ma­la stor­lek är 10 Mb.

Du kan även läg­ga till så många öv­ri­ga bi­la­gor som gäl­ler an­sö­kan som du be­hö­ver.

Man läg­ger till öv­ri­ga bi­la­gor un­der Bi­la­gor som gäl­ler för an­sök­nings­typ­en. Ge­nom att klicka på pi­len in­uti fäl­tet öpp­nas en rull­gar­dins­me­ny där du kan väl­ja typ­en av bi­la­ga. Om du inte hit­tar rätt typ av bi­la­ga, välj då Öv­ri­ga bi­la­gor. Där­ef­ter syns knap­pen Lägg till bred­vid fäl­tet för typ av bi­la­ga. Bi­la­gor läggs till så som be­skrivs ovan och med sam­ma be­gräns­ning­ar.

HYR­RÄ-AN­VIS­NING­ARTem­po­rärt un­der­stöd till lands­bygds­fö­re­tag och jord­bru­ket5.5.2020