Yhteenveto ja lähetys

Anna säh­kö­pos­ti­o­soi­ttee­si, jo­hon säh­köi­sen il­moi­tuk­sen lä­het­tä­mi­seen liit­ty­vä vah­vis­tus­vies­ti lä­he­te­tään. Tä­män jäl­keen ak­ti­voi­tuu Lä­he­tä kä­si­tel­tä­väk­si -pai­ni­ke. Tar­kis­ta il­moi­tuk­sel­le tal­len­ne­ta­ma­si tie­dot ja lä­he­tä il­moi­tus kä­si­tel­tä­väk­si.

Yh­teen­veto ja lä­he­tys -osio.

Tar­kis­ta lä­het­tä­mi­sen jäl­keen säh­kö­pos­tis­ta­si, että olet saa­nut kuit­tauk­sen lä­he­tyk­ses­tä. Klik­kaa sit­ten Tu­los­ta il­moi­tuk­sen tie­dot -pai­ni­ket­ta. Tar­kis­ta avau­tu­van si­vun ylä­lai­das­ta, että sii­nä on tie­to il­moi­tuk­sen lä­het­tä­mi­ses­tä kun­taan kä­si­tel­tä­väk­si ja lä­he­tys­aika. Yh­teen­veto kan­nat­taa tal­len­taa ko­neel­le tai tu­los­taa.

Eläin­mää­rä­il­moi­tuk­sen yh­teen­veto­tu­los­te

Nyt voit pa­la­ta Säh­köi­sen asi­oin­nin etu­si­vul­le tai sul­kea Säh­köi­sen asi­oin­nin.

Muutosmahdollisuudet lähettämisen jälkeen

Jos si­nul­la on lä­het­tä­mi­sen jäl­keen tar­vet­ta teh­dä muu­tok­sia lä­he­tet­tyi­hin tie­toi­hin, voit teh­dä muu­tok­set me­ne­mäl­lä uu­del­leen Säh­köi­sen asi­oin­nin  Eläin­mää­rien il­moi­tus -osi­oon. Tääl­tä voit va­li­ta Yh­teen­veto ja lä­he­tys -väli­leh­del­tä Pe­ruu­ta il­moi­tus -toi­min­non. Muu­tok­sia il­moi­tuk­seen voit teh­dä 17.2.2021 klo 23.59 asti. Kun olet muut­ta­nut il­moi­tus­ta, muis­ta aina lä­het­tää se uu­del­leen.

Eläin­mää­rien il­moit­ta­mi­nenVipu -käyt­tä­jän ohje vuo­del­le 20211.1.2021