TUKIPÄÄTÖSESITYS

Osio päivitetty 30.8.2017

Täl­lä väli­leh­del­lä teh­dään var­si­nai­nen Pää­tös­e­si­tys ha­ke­muk­sen hy­väk­sy­mi­ses­tä tai hyl­kää­mi­ses­tä. Täy­den­nä väli­leh­del­le tar­vit­ta­vat tie­dot .

Hank­keen aloi­tus­päi­vä­mää­rä -kent­tään tu­lee au­to­maat­ti­ses­ti rat­kai­su­päi­vä, eikä sitä tar­vit­se erik­seen täyt­tää. Hank­keen lo­pe­tus­päi­vä­mää­rä tu­lee ase­tuk­ses­ta. Se on in­ves­toin­ti­tu­el­la 2 vuot­ta aloi­tus­päi­väs­tä ja nuo­ren vil­je­li­jän aloi­tus­tu­el­la 9 kk aloi­tus­päi­väs­tä. Jär­jes­tel­mä täy­den­tää nämä tie­dot.

Esit­te­li­jä-tie­to tu­lee au­to­maat­ti­ses­ti kir­jau­tu­mis­tie­to­jen pe­rus­teel­la. Rat­kai­si­ja-kent­tään va­li­taan Pää­tös­e­si­tyk­sel­le rat­kai­si­ja. Lu­et­te­los­sa nä­ky­vät alu­een kaik­kien nii­den hen­ki­löi­den ni­met, joil­le on myön­net­ty Tuki­pää­tös­rat­kai­si­jan oi­keu­det. Sama hen­ki­lö ei voi olla eri roo­leis­sa sa­mas­sa ha­ke­muk­ses­sa.

Esi­tyk­sen tu­los -kent­tään va­li­taan alas­veto­laa­ti­kos­ta Hy­väk­syt­ty tai Hy­lät­ty. Jos Pää­tös­e­si­tyk­sen tu­lok­sek­si va­li­taan hy­lät­ty, il­mes­tyy va­lin­nan jäl­keen Hyl­käyk­sen pe­rus­te­lu -alas­veto­laa­tik­ko. Va­lit­se laa­ti­kos­ta oi­kea hyl­käyk­sen syy klik­kaa­mal­la sitä hii­rel­lä, min­kä jäl­keen va­lin­ta siir­tyy laa­tik­koon.

Pää­tök­sen pe­rus­te­lut -koh­taan kir­joi­te­taan pe­rus­te­lut teh­dyl­le pää­tök­sel­le.

Esi­tyk­sen muis­tioon voi kir­joit­taa muis­tiin­pa­no­ja. Tä­hän kent­tään kir­joi­tet­tu teks­ti ei tu­los­tu tu­los­teil­le.

Tar­kis­tus­lis­ta li­sä­tään pää­tök­seen liit­tee­nä pai­na­mal­la Li­sää lii­te.

Kun ko­let täyt­tä­nyt kaik­ki vaa­di­tut koh­dat, ak­ti­voi­tuu Tee pää­tös­e­si­tys -pai­ni­ke.

HYR­RÄ-OHJEVi­ran­o­mais­käyt­tö6.2.2015