MUUTOSHAKEMUKSEN TALLENTAMINEN

Osio päivitetty 25.9.2019

Muu­tos­ha­ke­mus oh­jau­tuu uu­te­na ha­ke­muk­se­na sii­hen or­ga­ni­saa­ti­oon, jon­ka kiin­ti­ös­tä ra­hoi­tus on myön­net­ty.

Muutoshakemuksen tekeminen

Hae han­ke, jol­le ha­lu­at tal­len­taa muu­tos­ha­ke­muk­sen. Sen jäl­keen avaa tuki­pää­tös pa­pe­ri­ha­ke­mus­tal­len­ta­jan roo­lil­la. Jos tuki­pää­tök­siä on enem­män kuin yksi, avaa vii­mei­sin teh­ty pää­tös.

Näet va­sem­mal­la Toi­min­not-pal­kis­sa Tee muu­tos­ha­ke­mus -pai­nik­keen. Klik­kaa pai­ni­ket­ta, min­kä jäl­keen avau­tuu ik­ku­na, jos­sa jär­jes­tel­mä var­mis­taa, että ha­lu­at teh­dä muu­tos­ha­ke­muk­sen. Klik­kaa avau­tu­nees­sa ik­ku­nas­sa Tee muu­tos­ha­ke­mus -pai­ni­ket­ta, jol­loin ää­set tal­len­ta­maan muu­tos­ha­ke­muk­sen.

Muutoshakemuksen rajoitteet

Huo­mi­oi, että kaik­kia ha­ke­muk­sen tie­to­ja ei voi muo­ka­ta muu­tos­ha­ke­muk­sel­la. Muu­tos­ha­ke­muk­sel­la ei voi muut­taa:

Muutoshakemuksen täyttäminen

Muu­tos­ha­ke­muk­sel­le ko­pi­oi­tu­vat ai­em­man tuki­pää­tök­sen tie­dot. Muu­tos­ha­ke­muk­sel­le tal­len­ne­taan vain ne asi­at, jot­ka muut­tu­vat.

Tal­len­na Pe­rus­tie­dot-väli­leh­del­lä Vi­reil­le­tu­lo­päi­vä­mää­rä-kent­tään päi­vä­mää­rä, jol­loin pa­pe­ri­nen ha­ke­mus on tul­lut vi­reil­le.

Jos ha­ki­ja on ha­ke­nut muu­tos­ta hank­keen to­teu­tus­ai­kaan, syö­tä hank­keen uusi lop­pu­päi­vä­mää­rä Pe­rus­tie­dot-väli­leh­del­lä koh­das­sa To­teu­tus­ajan muut­ta­mi­nen.

Kir­joi­ta Han­ke­suun­ni­tel­ma-väli­leh­del­lä Muu­tos­ha­ke­muk­sel­la ha­et­ta­vat muu­tok­set han­ke­suun­ni­tel­maan -kent­tään ne asi­at, jot­ka muu­tos­ha­ke­muk­sel­la muut­tu­vat.

Han­ke­suun­ni­tel­ma-väli­leh­del­lä on myös mah­dol­lis­ta tal­len­taa uu­sia muu­tok­sia kos­ke­via liit­tei­tä. Huo­maa, että alku­pe­räi­sen tuki­ha­ke­muk­sen liit­teet ei­vät ko­pi­oi­du muu­tos­ha­ke­muk­sel­le.

Jos kus­tan­nuk­siin ei ha­e­ta muu­tos­ta, nä­kyy Kus­tan­nuk­set ja ra­hoi­tus -väli­leh­del­lä edel­li­sen tuki­pää­tök­sen tie­dot. Aloi­ta muu­tos­ha­ke­muk­sel­la ha­et­tu­jen muu­tos­ten tal­len­ta­mi­nen Hae muu­tos­ta hank­keen kus­tan­nuk­siin ja ra­hoi­tuk­siin -pai­nik­kees­ta. Muu­tok­set voit tar­vit­ta­es­sa pe­rua Pe­ruu­ta hank­keen kus­tan­nuk­sien ja ra­hoi­tuk­sien muok­kaus -pai­nik­kees­ta.

Kir­joi­ta muu­tos­ha­ke­muk­sen Pe­rus­te­lut ja alle­kir­joit­ta­mi­nen -väli­leh­del­lä Syö­tä muu­tos­ha­ke­muk­sen pe­rus­te­lut -kent­tään pe­rus­te­lut, joil­la muu­tos­ta ha­e­taan.

HYR­RÄ-OHJEVi­ran­o­mais­käyt­tö6.2.2015