JATKOTOIMENPIDE

Osio päivitetty 21.10.2019

Jos hank­keen mak­su jou­du­taan kes­keyt­tä­mään tai tu­kea jou­du­taan pe­ri­mään ta­kai­sin, teh­dään ha­ke­muk­sel­le jat­ko­toi­men­pide.

Jat­ko­toi­men­pi­tees­sä tar­vit­ta­vat oi­keu­det ovat:

Jat­ko­toi­men­pi­teen te­ke­mi­nen aloi­te­taan jat­ko­toi­men­pide-esit­te­li­jän oi­keu­del­la han­ke­nä­ky­mä­ti­las­sa koh­das­ta Uusi jat­ko­toi­men­pide.

Jat­ko­toi­men­pide­lo­ma­ke si­säl­tää alku­vai­hees­sa kak­si väli­leh­teä: Pe­rus­tie­dot ja Kuu­le­mi­nen ja pää­tök­sen teko. Jos ha­lu­at pois­taa avaa­ma­si jat­ko­toi­men­pide­lo­mak­keen, klik­kaa Pois­ta jat­ko­toi­men­pide.

Perustiedot-välilehti

Tämä si­säl­tää ha­ki­jan tie­dot. Ken­tät ha­ki­ja ja Yh­teys­tie­dot ko­pi­oi­tu­vat suo­raan tuki­ha­ke­muk­sel­ta.

Yh­teys­hen­ki­lö, Vas­tuu­hen­ki­lö ja Asi­an­hoi­ta­ja li­sä­tään ku­kin koh­dan olla ole­vas­ta Li­sää-pai­nik­kees­ta.

Va­lit­se hen­ki­lö alas­veto­va­li­kos­ta. Va­li­kon ni­met tu­le­vat tuki- ja mak­su­ha­ke­muk­sel­ta. Jos ha­lu­tun hen­ki­lön ni­meä ei ole lu­et­te­los­sa, li­sää se pai­nik­keel­la Hae hen­ki­lö hen­ki­lö­tun­nuk­sel­la. Va­lit­se-laa­ti­kon ti­lal­le tu­lee hen­ki­lö­tun­nus-laa­tik­ko, jo­hon syö­te­tään hen­ki­lö­tun­nus. Klik­kaa Hae-pai­ni­ket­ta. Voit pa­la­ta ta­kai­sin ja va­li­ta hen­ki­lön uu­del­leen, jol­loin ai­kai­sem­pi va­lin­ta kor­vaan­tuu uu­del­la va­lin­nal­la. Voit tyh­jen­tää ken­tän tie­dot pai­na­mal­la pu­nais­ta Pois­ta-pai­ni­ket­ta.

Tal­len­ta­mi­nen ta­pah­tuu joko va­sem­man reu­nan Toi­min­not-va­li­kos­ta Tal­len­na tai si­vun ala­reu­nan pai­nik­kees­ta Seu­raa­va.

Kuuleminen ja päätöksen teko

Täy­tä väli­leh­del­lä pyy­de­tyt tie­dot ja klik­kaa Tal­len­na ja jat­ka.

Jatkotoimenpiteen päätösesitys

Pää­tös­e­si­tys muis­tut­taa  tuki- ja mak­su­pää­tös­e­si­tyk­sen väli­leh­teä. Täy­tä tar­vit­ta­vat tie­dot, min­kä jäl­keen Tee pää­tös­e­si­tys-pai­ni­ke ak­ti­voi­tuu ja pää­set te­ke­mään jat­ko­toi­men­pide-esi­tyk­sen. Jat­ko­toi­men­pide on pois­tet­ta­vis­sa sii­hen asti, kun jat­ko­toi­men­pide-esi­tys on teh­ty. Pois­to ta­pah­tuu Pois­ta jat­ko­toi­men­pide -pai­nik­kees­ta.

Jatkotoimenpiteen ratkaisu

Kun esi­tys on saa­tu val­miik­si, on esi­tys on jat­ko­toi­men­pi­teen rat­kai­si­jan rat­kais­ta­vis­sa.

Va­lit­se toi­men­pi­teel­le rat­kai­su. Va­lit­ta­va­na on Hy­väk­syt­ty tai Pa­lau­ta esit­te­li­jäl­le. Jos tar­kis­tus­lis­ta on hy­väk­syt­tä­vä, mer­kit­se se hy­väk­sy­tyk­si. Jos va­lit­sit Hy­väk­syt­ty, Tee pää­tös -pai­ni­ke ak­ti­voi­tuu ja jat­ko­toi­men­pi­teel­le pys­tyy te­ke­mään pää­tök­sen. Jos va­lit­sit Pa­lau­ta esit­te­li­jäl­le, se ak­ti­voi pai­nik­keen Pa­lau­ta esit­te­li­jäl­le. Tämä pa­laut­taa jat­ko­toi­men­pi­teen sitä kä­si­tel­leen esit­te­li­jän työ­pöy­däl­le kä­si­tel­tä­väk­si.

Kat­so ta­kai­sin­pe­rin­tä tääl­tä.

HYR­RÄ-OHJEVi­ran­o­mais­käyt­tö6.2.2015